Rólunk

Szakmai csapatunkkal olyan helyi igényekre szabható,  jármű- és sofőr beléptető rendszereket tervezünk, fejlesztünk, integrálunk és üzemeltetünk, amelyek hatékonyan támogatják ügyfeleink érintett logisztikai folyamatainak digitalizálását és optimalizálását. Figyelembe véve a telephelyi operációs folyamatok sokszínűségét, komplexitását, dobozos szoftverek helyett maximálisan testreszabott webes és mobilalkalmazásokkal valósítjuk meg nagyvállalati ügyfeleink fejlesztési igényeit.

Kizárólagos fejlesztői és üzemeltetői vagyunk a Driver Intelligence Database (DiDb) egyedülálló rendszerének, amely egy dinamikusan növekvő, a logisztikai piaci szereplők által közösen használt, intelligens sofőradatbázis. A rendszer működésének alapja egy webes szoftver, amely nemcsak az adatbázisban nyilvántartott és előzetesen minősített kamionsofőrök GDPR-nak megfeleltetett telephelyi személyazonosítását és ellenőrzését teszi lehetővé, hanem be- és kiléptetésük dokumentált kezelését, valamint adott fuvarfeladattal történő összekapcsolásukat is.

Rein de Vries
Rein de VriesSenior Security Manager / Samsung SDS Europe
Read More
A Samsung Electronics a DiDb rendszer nagy támogatója, egyben hosszú évek óta elégedett felhasználója több országban is. A rendszer a szállítmánybiztonság fontos pilléreként nagy mértékben járult hozzá az incidenseink és fuvarozás során elszenvedett veszteségeink jelentős csökkentéséhez. A folyamatos fejlesztéseknek és innovációknak köszönhetően a rendszer egyre több operációs feladatot lát el telephelyeinken, a sofőrök ellenőrzött beléptetésétől kezdve, a fuvaradatok kezelésén át a pótkocsi Sectran mobilapplikációban történő dokumentált lezárásáig.
Mr. Carlo Giannini
Mr. Carlo GianniniRisk & Insurance Manager /Sony Supply Chain Solutions Europe
Read More
A DiDb egy határokon átívelő, innovatív, költséghatékony és könnyen implementálható megoldás, amely eredményesen veszi fel a harcot az árufuvarozásra specializálódott bűnelkövetőkkel szemben, és mindemellett biztosítani tudja a fuvarozók és gépjárművezetők hatékony ellenőrzését is. 2014. óta használjuk a rendszert, így több éves tapasztalat alapján mondhatom, hogy a rendszerhasználattal kapcsolatos üzemeltetési költségek elenyészőek az eddig elért eredményekhez képest. A rendszer nem csak a sofőrök GDPR kompatibilis személyazonosítását és ellenőrzését szolgálja, hanem komplex beléptető rendszerként is funkcionál.
Sándor Ákos
Sándor ÁkosBiztonsági vezető / Waberer’s International Nyrt.
Read More
Egy nagy ügyfelünk szerződéses előírása alapján, 2011-ben kezdtük meg a gépjárművezetőink DiDb rendszerbe történő regisztrálását. A Waberer’s International Nyrt. a legnagyobb árufuvarozást végző cég Közép és Kelet Európában, mintegy 3600 sofőrt alkalmazunk. A DiDb használatával növelni tudtuk az árufuvarozás biztonságát, valamint transzparensen tudjuk bizonyítani a sofőreink megbízhatóságát, szakmai kompetenciáját. Célul tűztük ki a DiDb kártyával rendelkező sofőrök számának a növelését. Jelenleg a gépkocsivezetők 70%-a rendelkezik DiDb kártyával, a nagy értékű és/vagy szenzitív típusú termékeket csak velük szállítatjuk.